Sunday, May 5, 2024
HomeΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕΘλίψη στον Πόρο: Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Αποστολάκης

Θλίψη στον Πόρο: Έφυγε από τη ζωή ο Άρης Αποστολάκης

Θλίψη στον Πόρο, μετά από την είδηση του θανάτου του Αριστείδη Αποστολάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, μετά από γενναία “μάχη” που έδωσε με τον καρκίνο. 

O Αριστείδης Αποστολάκης ήταν ένας άνθρωπος αυθεντικός, ειλικρινής, χαμηλών τόνων, αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ενεργός πολίτης με τα κοινά του τόπου, καθώς κατ’ επανάληψη είχε θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, με την παράταξη του Γιάννη Δημητριάδη. 

Ο εκλιπών γεννήθηκε στον Πόρο το 1969 και κατάχτηκε στη ΣΜΥΝ το 1986 (6η σειρά) ως Δόκιμος Υπαξιωματικός, αποφοίτησε το 1987 ως Δόκιμος Κελευστής Τ/ΕΛΑΣ, υπηρέτησε σε Πλοία και Υπηρεσίες του ΠΝ μέχρι την αποστρατεία του.

Ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Πολλάλη με την οποία απόκτησαν έναν γιο τον Δημήτρη. 

Ο Πρόεδρος Γέωργιος Αλιφέρης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματός της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του μέλους τους Αριστείδη Αποστολάκη του Δημητρίου Υποπλοιάρχου (Ε) ε. α. ΠΝ.

Η εξόδιος ακολουθία του Αριστείδη Αποστολάκη θα τελεστεί στον Ι. Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης του Πόρου το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 14:30 και η ταφή του στο κοιμητήριο του Δήμου Πόρου.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments