Saturday, December 2, 2023
HomeΤΡΟΙΖΗΝΙΑ - ΜΕΘΑΝΑΠέντε ακόμη υποψήφιοι με τον Τάσο Μούγιο

Πέντε ακόμη υποψήφιοι με τον Τάσο Μούγιο

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Τάσος Μούγιος. 

Με τις πέντε αυτές προσθήκες, ο κ. Μούγιος συμπλήρωσε 40 υποψηφίους με την παράταξη του “Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας Μεθάνων”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου:

Αγαπημένοι μου συμπολίτες ,

σήμερα συμπληρώνουμε στην παράταξη μας

” ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ ”

τους 40 υποψήφιους συμβούλους !

Όπως έχουμε κάνει γνωστό εξαρχής τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την παράταξη μας δεν είναι επιλεγμένα τυχαία, εκπροσωπούν τις αξίες μας και τους στόχους μας ,για τον δήμο μας, για την περιοχή μας.

Θέλουμε οι νέοι αυτού του τόπου που έχουν φύγει να επαναπατριστούν, να επιστρέψουν και να μπολιάσουν δημιουργικά την κοινότητα μας.

Θέλουμε να ακούμε και να στεκόμαστε δίπλα σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους της περιοχής μας ώστε η ανάπτυξη να είναι δυναμική ,δίκαιη και ισορροπημένη για όλους όσους χτίζουν το αύριο με την εργασία τους.

Οι 5 υποψήφιοι που παρουσιάζουμε σήμερα είναι:

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Ο Θεοδωρόπουλος Σταμάτης του Δημητρίου προστίθεται στην ομάδα μας. Κατάγεται και ζει μόνιμα στον Καρατζά Τροιζηνίας και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον αγροτικό τομέα – μελισσοκομία.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή τύχη!

ΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗ

Η Ελένη Πάνου, του Κυριάκου και της Παρασκευής, γεννήθηκε στις 29/5/1985. Τόπος καταγωγής της είναι η Τακτικούπολη Τροιζηνίας. Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Έχει παρακολουθήσει σπουδές “Διοίκησης Επιχειρήσεων”.

Στόχος της είναι η αναβάθμιση όλου του Δήμου μας και η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για τον επαναπατρισμό των νέων, αφού πιστεύει ακράδαντα στην αξία τους και στην συμβολή τους στην βελτίωση της ζωής του τόπου.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑ

Η Χρύσα Σακελλαράκη του Δημητρίου και της Πηνελόπης γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1967 και μεγάλωσε στο Γαλατά Τροιζηνίας. Είναι έγγαμη τα τελευταία 33 χρόνια και μητέρα δύο αγοριών. Κατόπιν της αποφοίτησής της από το Λύκειο του Πόρου επιμορφώθηκε σπουδάζοντας Λογιστική στην ιδιωτική σχολή DIDACTA. Στον εργασιακό χώρο έχει διατελέσει γραμματέας για 3 χρόνια στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, στο τμήμα Επιθεώρησης Εμπορικών Πλοίων, και στην συνέχεια, εδώ και 25 χρονια, υπηρετεί ως γραμματέας με το βαθμό Α’ στα Δικαστήρια του Πειραιά στο τομέα της προανάκρισης και των εδρών.

Η αδιαμφισβήτητη αγάπη της για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Γαλατά, τον τόπο που αγαπά και επιθυμεί να βελτιώσει και να αναδείξει, αποτέλεσε το εφαλτήριο ώστε να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποσκοπώντας στην αναβάθμιση του τόπου της και στην ενεργή συνδρομή της στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των συμπατριωτών της.

ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Ο Σαμπάνης Ανδρέας, του Χρήστου και της Ελένης, γεννήθηκε στις 04/03/1991 στο Άργος και μένει μόνιμα από τα παιδικά του χρόνια στον Γαλατά Τροιζηνίας. Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο ολοκλήρωσε με επιτυχία στον ΟΑΕΔ την ειδικότητα “Μηχανικός Αυτοκινήτων”. Σήμερα εργάζεται ως αγρότης και συμβάλει στην οικογενειακή επιχείρηση.

Στόχος με την συμμετοχή του στα κοινά είναι να βοηθήσει στην λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συμπολιτών του και να δει τον Δήμο μας να αναπτύσσεται όπως πραγματικά του αξίζει.

ΣΑΧΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο Σαχίνης Γεώργιος, του Παρασκευά και της Αθήνας, γεννήθηκε 6 Φεβρουαρίου 1969 και μένει μόνιμα στο Άνω Φανάρι Τροιζηνίας. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Τα τελευταία χρόνια είναι εκκλησιαστικός επίτροπος στην ενορία του χωριού του προσφέροντας ανιδιοτελώς κάθε βοήθεια στους συμπατριώτες του. Στόχος του με την συμμετοχή του στα κοινά είναι να βοηθήσει στην διεκπεραίωση των προβλημάτων της καθημερινότητας καθώς και στην ανάδειξη των ιστορικών μνημείων της περιοχής του.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Αγώνα!

Τάσος Μούγιος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Τροιζηνίας Μεθάνων

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments