Saturday, January 18, 2025
HomeΠΟΡΟΣΚάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Αργοσαρωνικού για σιωπηλή διαμαρτυρία στο λιμάνι...

Κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Αργοσαρωνικού για σιωπηλή διαμαρτυρία στο λιμάνι του Πόρου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβαθμιας εκπαίδευσης Νησιών Αργοσαρωνικού καλεί όλους τους κατοίκους του Πόρου και της Τροιζηνίας να συμμετεχουν αύριο Τεταρτη 8/3/23 στις 12:00 στη Σιωπηλή Διαμαρτυρία στο νεο λιμάνι του Πόρου, για να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη.

Για να βγουν στο φως όλες οι ευθύνες και οι υπαίτιοι του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος! Για να μην γινει καμία συγκάλυψη! Για να μην κρυφτεί κανείς πίσω από το «ανθρώπινο λάθος»! Για να μην περιμένουμε το επόμενο τραγικό δυστύχημα-έγκλημα! Για να μην περιμένουμε τον επόμενο σεισμό, το επόμενο πεσμένο ταβάνι, την επόμενη πλημμύρα ή τον επόμενο κακοσυντηρημένο καυστήρα! Για να μην μετρήσουμε άλλα θύματα! Για να μετατρέψουμε την οργή και τον θυμό σε οργανωμένο αγώνα για σύγχρονες ασφαλείς μεταφορές για όλους! Για Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για μας και τα παιδιά μας!

Όλο αύριο στο νέο λιμάνι του Πόρου 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Αργοσαρωνικού:

Κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νησιών Αργοσαρωνικού στους μαθητές, τους γονείς και τους εργαζόμενους της περιοχής:

Τώρα είναι η ώρα της φωνής! Απεργούμε και συμμετέχουμε μαζικά στη σιωπηλή διαμαρτυρία στις 8/3/2023 στο δυτικό λιμάνι (ferry boat) του Πόρου στις 12:00 μ.μ.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ ν. Αργοσαρωνικού χαιρετίζει και στηρίζει ενεργά τις κινητοποιήσεις μαθητών, φοιτητών, εργατικών σωματείων και φορέων, που απαιτούν να μην ξεχαστεί το έγκλημα στα Τέμπη. Να βγουν στο φως όλες οι ευθύνες και οι υπαίτιοι του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος! Καμία συγκάλυψη!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων, τα μαθητικά συμβούλια να συμμετέχουν στην κινητοποίηση, απαιτώντας να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας, να μην κρυφτεί κανείς πίσω από το «ανθρώπινο λάθος»!

Κατεβαίνουμε με τους μαθητές και τα παιδιά μας στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης. Δεν θα σιωπήσουμε!

Δε θα περιμένουμε το επόμενο τραγικό δυστύχημα-έγκλημα! Δεν θα περιμένουμε τον επόμενο σεισμό, το επόμενο πεσμένο ταβάνι, την επόμενη πλημμύρα ή τον επόμενο κακοσυντηρημένο καυστήρα! Δεν θα μετρήσουμε άλλα θύματα!

Μετατρέπουμε την οργή και τον θυμό σε οργανωμένο αγώνα για σύγχρονες ασφαλείς μεταφορές για όλους! Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία για μας και τα παιδιά μας! Τώρα είναι η ώρα η φωνή μας να ακουστεί δυνατά!

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος Νικόλας Βουρδουμπάς

ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Ρέππας

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments