Thursday, April 25, 2024
HomeΤΡΟΙΖΗΝΙΑ - ΜΕΘΑΝΑΠέντε ακόμη υποψήφιοι με την παράταξη του Τάσου Μούγιου

Πέντε ακόμη υποψήφιοι με την παράταξη του Τάσου Μούγιου

Πέντε ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων Τάσος Μούγιος.

Από τις 26 Οκτωβρίου 2022 που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, ο κ. Μούγιος, έχει ανακοινώσει 15 σύμβουλους που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Ενότητα & Ανάπτυξη Τροιζηνίας – Μεθάνων”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μούγιου: 

“Αγαπητοί μου συμπολίτες,

σας παρουσιάζουμε τους επόμενους πέντε συνοδοιπόρους μας.

Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσω πέντε ακόμη ενεργούς συμπολίτες μας που μας τιμούν και θα είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό μας

ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ.

Με μεγάλη χαρά σας τους παρουσιάζουμε και τους ευχόμαστε καλό αγώνα.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

Η Σταματίνα Γεωργίου γεννήθηκε 19 Σεπτεμβρίου 1998 στο Χολαργό. Μεγάλωσε στον Πόρο και μετά το τέλος των σπουδών ζει μόνιμα στα Μέθανα από όπου κατάγεται . Είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης με ειδικότητα αντισφαίριση. Κατέχει πιστοποιητικό επιμόρφωσης «ψυχική υγεία σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα» του πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς επίσης, πιστοποίηση Pilates mat & reformer και πιστοποίηση αγγλικών επιπέδου C2.

Είναι φοιτήτρια μεταπτυχιακού στην ειδική αγωγή του πανεπιστημίου Λευκωσίας. Αυτή την περίοδο προσφέρει ως προπονήτρια σε τμήμα αντισφαίρισης του συλλόγου Γαλατά.

ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο Μανώλης Γκούμας γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1983 στο Μαρούσι Αττικής. Είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Από τον Απρίλιο του 2012 διατηρεί τεχνικό γραφείο με τον αδερφό του Γιάννη Γκούμα στον Γαλατά Τροιζηνίας. Είναι μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου του Γαλατά από το 2000 έως σήμερα με ενεργή συμμετοχή στην διεξαγωγή των πολιτιστικών δρώμενων των Σαρωνείων και άλλων εκδηλώσεων. Είναι Ταμίας στον Τ.Ο.Ε.Β. Λεμονοδάσους από το 2021 και πρόσφατα εκλέχθηκε στο Δ.Σ. του συλλόγου Φίλων του Λεμονοδάσους, σύλλογοι οι οποίοι έχουν σκοπό τόσο την διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του, όσο και την ανάδειξη και ανάπτυξη αυτού. Από το 2016 είναι αθλητής και αρχηγός του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Α.Σ. Τροιζηνιακός και έχει βοηθήσει μαζί με τους προπονητές στην ίδρυση και καθιέρωση της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης του τμήματος. Ασχολείται ήδη με τα κοινά του τόπου του μέσω των συλλόγων που είναι ενεργό μέλος, ενώ ακόμα ένας στόχος του είναι να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να επιλύσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα και όσα άλλα ανακύψουν στον τόπο αυτόν που μεγάλωσε, ζει και ενδιαφέρεται να βελτιώσει για τις επόμενες γενιές.

ΗΡΕΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ο Ηρειώτης Μαρίνος του Χρυσόστομου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 έζησε και μεγάλωσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Τροιζήνα. Είναι απόφοιτος του ΤΕΛ Γαλατά με ειδικότητα ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Έχει παρακολουθήσει με επιτυχία εκπαιδευτικά σεμινάρια : TEAM BUYILDING Κατηγορία:MANAGEMENT διοίκηση επιχειρήσεων, διαχείρισης χρόνου και αποτελεσματική διοίκηση στελεχών. Μιλάει αγγλικά σε επίπεδο LOWER.

Από το 1999 μέχρι και σήμερα είναι στέλεχος σε Όμιλο Πολυεθνικών Εταιριών, εμπορικές και παροχής υπηρεσιών, κατέχοντας την θέση προϊσταμένου τμήματος με εξειδίκευση και κατάρτιση στον τομέα των LOGISTICS.

Τα τελευταία επτά χρόνια δραστηριοποιείται επίσης στο τομέα κοινωνικών εκδηλώσεων (διασκέδαση / ψυχαγωγία) έχοντας αρκετές συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου ως εξωτερικός συνεργάτης, υπεύθυνος οργάνωσης και λειτουργίας.

Υπήρξε μέλος και αθλητής του ποδοσφαιρικού σωματείου Τροιζήνας ΘΗΣΕΑΣ.

Είναι μέλος του Γ’ Κυνηγετικού συλλόγου Τροιζηνίας ανελλιπώς από 18 ετών έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Αικατερίνη Μεϊντάνη και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ηλιάνα Ηρειώτη 16 ετών.

ΜΟΥΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο Μούγιος Ιωάννης του Βασιλείου είναι μόνιμος κάτοικος Καλλονής. Το επάγγελμά του είναι ηλεκτρολόγος.

Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων (ΔΗΚΕΔΗΤ) από το 2015 έως και σήμερα. Είναι Αντιπρόεδρος του συλλόγου “ Φίλοι της Αγίας Παρασκευής Καλλονής Τροιζηνίας” και εκκλησιαστικός επίτροπος της ενορίας του Ευαγγελισμού και Γεννήσεως της Θεοτόκου Καλλονής. Με πολύ διάθεση και αγάπη για την περιοχή που μεγάλωσε και διαμένει θέλει να προσφέρει το καλύτερο δυνατό για την ανάπτυξη του τόπου.

ΠΑΝΕΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Ο Πανέρης Σταμάτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Είναι γιος του Χρήστου και της Νεκταρίας Πανέρη, με καταγωγή από τον Γαλατά Τροιζηνίας.

Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Πόρου συνεχίζοντας τις σπουδές του στον κλάδο των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας. Εργάστηκε σε ναυτιλιακή εταιρεία, έχοντας έδρα το Μπάρι της Ιταλίας και γνωρίζει άπταιστα την αγγλική, γαλλική και ιταλική γλώσσα.

Η αγάπη για τον τόπο του αποτέλεσε ισχυρό κίνητρο για να επιστρέψει μόνιμα την τελευταία δεκαετία αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου την οικογενειακή του επιχείρηση. Σήμερα ζει και εργάζεται στον Γαλατά ως ιδιοκτήτης ταξί, ενώ είναι εκλεγμένος ως αντιπρόεδρος του Σωματείου Αυτοκινητιστών Γαλατά-Μεθάνων και Πόρου.

Λόγω της φύσης της δουλειάς του, είναι σε θέση να παρατηρεί και να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments